Kadir İnanır’ın tetkik sonuçları olumlu çıktı

img
İSTANBUL- Entübe edilen Kadir İnanır'ın tetkik sonuçlarının olumlu çıktığı, bu nedenle uyandırılacağı bilgisi paylaşıldı.
 
Kadir İnanır'ın hayat arkadaşı, oyuncu Jülide Kural, sanal medya hesabından yazılı açıklama yaptı. Kural, entübe edilen İnanır'ın tetkik sonuçlarının olumlu çıktığını bu nedenle uyandırılacağını duyurdu.
Kural, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bildiğiniz gibi hepimizin çok sevdiği Kadir İnanır, 24 Mart Pazar sabahı beyne giden damarlarında oluşan bir pıhtı nedeniyle, Ümraniye Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılmıştı. Doktorların önerisiyle 48 saat yoğun bakım sürecinde olacağı öngörülüyordu. Ancak siz halkımıza iyi haber vermek isterim. Bugün itibariyle tüm tetkik sonuçları olumlu çıktığından uyandırılma kararı alınmıştır.”
 
‘DİRENMEKTEN VAZGEÇMEYECEKTİR’
 
Kural mesajının devamında şu ifadeleri kullandı: “Milyonlarca insandan gelen iyi dileklerin ona ulaştığına emin olabilirsiniz. Çünkü Kadir İnanır Anadolu'nun her bir parçasını kalbinde taşıyan gerçek bir yurtsever ve her zaman söylediği gibi 'Bu topraklarda barışı görmeden' gitmemeye kararlı bir sanatçıdır. Karadeniz’in fırtınalarıyla mücadeleyi bilen o toprağın insanı olarak da direnmekten vazgeçmeyecektir.”